Męskie tanie oprawki okularowe pod zerówki
Męskie tanie oprawki okularowe pod zerówki
Gdzie kupię męskie tanie (do 150zł) oprawki okularowe pod zerówki? Najlepiej w Krakowie lub sklepie internetowym?
Re: Męskie tanie oprawki okularowe pod zerówki
Z zerówkami to spokojnie do 150 się wyrobisz, aż tak bym nie szalała, ja swoje kupowałam za 30 złotych, jak jeszcze nie miałam takiej wady Sprawdź BryLove (online), lub BORN86 (też online), ja tam kupowałam i służyły mi dwa lata. Jak coś to zawsze możesz odesłać A stacjonarnie to nie znam takich optyków.
Dużo oprawek ma Primus i u nich mi się podoba, że spora część wzorów jest za normalne pieniądze które większości klientów nie będą na starcie przerażać, a przecież trzeba jeszcze doliczyć koszt samego szkła plus ewentualnie dodatkowych powłok. Okulary nie są tanie ale na pewno można je kupić w rozsądnej cenie właśnie w takich optykach jak ten.
-
Polecam te o których pisała @blindgirl plus jeszcze do tego dodałabym BetterLook, Brylion czy marka z odzieżami i dodatkami (takimi niszowymi) jak Fu-Ku.. Aha no i na allegro też jest tego pełno
Od jakiegoś czasu szukam tylko w optykach internetowych
jeśli szukasz oprawek w atrakcyjnych cenach to raczej nie u optyków sieciowych. Czy warto wydać 500zł za takie oprawki to już kwestia przewidzianego budżetu.
Wróć do „Okulary korekcyjne - opinie i porady”