Okulary korekcyjne - rozmowy na temat kształtu, funkcji, trendów okularów korekcyjnych. Rozmawiaj na forum o wszystkim, co związane z okularami korekcyjnymi. Szukaj informacji o promocjach na okulary korekcyjne.
Rozważam zrobienie szkieł korekcyjnych oraz wybór oprawek online wysyłkowo.. bo taniej i wygodniej Ale nigdy tego nie robiłam, nikt ze znajomych też, a to jednak niemała suma. Co o tym sądzicie? Może jako pół ślepi ludzie próbowaliście już tego sposobu? Warto, nie warto? Może nawet polecacie jakiegoś konkretnego optyka online?
Mogę polecić sklep na stronie: http://sireneeyewear.com/ Żeby nie kupować w ciemno najlepiej skorzystać z tak zwanej domowej przymierzalni. Dostajesz wybrane oprawki do przymierzenia w domu i zwracasz po kilku dniach - bezpłatnie. Jak zdecydujesz się na zakup po prostu zamawiasz ten model, który był wcześniej mierzony z wybranymi szkłami korekcyjnymi.
janicaw pisze:a jak w tej sytuacji dopasować oprawki to twarzy?
Już pisałem Zamawiasz do domu kilka różnych opraw i na spokojnie przymierasz, które Ci pasują. Potem odsyłasz i zamawiasz te wybrane w sklepie online. To jest nazywa właśnie domowa przymierzalnia